Войната на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Войната на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

САЩ: Русия няма място на срещата на Г-20


Войната на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През против Украйна има отрицателни последствия в света и съветски публични лица нямат място на срещата на Групата на 20-те най-големи стопански системи в света Г-20 тази седмица. Това съобщи американският министър на финансите Джанет Йелън, представена от " Ройтерс ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6370
Тя прикани международната общественост да държи Русия виновна за войната и трагичното й влияние върху цените на силата и възходящата продоволствена неустановеност.

Йелън не отговори на въпроса дали ще напусне съвещанието по време на изказванията на съветски публични лица, както тя и други западни водачи към този момент направиха по време на последната сходна среща във Вашингтон през април. Министърът обаче акцентира, че ще осъди нахлуването на Русия в Украйна " по допустимо най-категоричния метод ".

Мисля, че дадох да се разбере, че не може да бъде както нормално във връзка с присъединяване на Русия в тези срещи, уточни тя, добавяйки, че чака с неспокойствие да приветства министъра на финансите на Украйна на срещите.

Йелън съобщи и че ще продължи да упорства за таван на цената на съветския нефт, което съгласно нея ще помогне за понижаване на цените на силата и ще поддържа международните петролни доставки, откакто европейските и евентуални английски и американски наказания върху преноса на съветски нефт влязат в действие в края на годината.

Неуспехът да се одобряват такива ограничения, съгласно нея, ще блокира доста количество съветски нефт, което ще докара до по-високи цени на горивото на международния пазар. Тя изрази вяра, че Китай и Индия ще видят, че е в техен интерес да вземат участие.

Това ще даде на Русия метод да продължи да изнася нефт и ще помогне на потребителите по целия свят, в това число в Китай и Индия, да избегнат скока на международните цени на петрола, разясни министърът.

По отношение на Китай, който не се включи в напъните за преструктуриране на дълга на страните с ниски приходи, Йелън уточни, че една от основните й цели е да накара страните от Г-20, в това число Пекин да завършват облекчаването на дълга за страните в затруднено състояние.

Съединените щати ще дават безплатна помощ в размер на 70 милиона $ на Тръста за понижаване на бедността и за напредък на Международния валутен фонд, за МВФ да продължи да отпуска заеми с нулева рента на най-бедните стопански системи в света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР