Войната между бивш и изпълняващ функциите главен прокурор загрубя.След нападките

...
Войната между бивш и изпълняващ функциите главен прокурор загрубя.След нападките
Коментари Харесай

Гешев обеща да съди Боби Истината. Борисов му натиснал ENTER-а

Войната сред някогашен и изпълняващ функционалностите основен прокурор загрубя.

След нападките на Борислав Сарафов, че има връзка сред предшественика му, Петьо Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса последва отговорът на Иван Гешев.

 

Според Гешев Бойко Борисов е натиснал ENTER-а на Боби Истината, експерт в късия роман. И се закани да съди всики, който сипе неистини по негов адрес.

 

Ето отговора на предварително освободения от Висш съдебен съвет обвинител №1 оповестен във фейсбук:

 

" Досега търпях всевъзможни неистини, тъй като бях основен прокурор и ме интересуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък имам намерение да осъждам всеки измамник, без значение дали се прави на основен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия.

Току-що против мен стартира следващата мръсна политическа офанзива. Явно политическите отпадъци се уплашиха от жителите.

 

Борисов натисна ENTER и Боби Истината, експерт в късия роман, оповести " същинска " история в жанр " самичък си я измислих ". И по-късно се обори самичък като сподели, че не разполага с никакви доказателства за изказванията си.

 

И още нещо - радвам се, че съм изкаран пред скобите, тъй като вътре в тях се намират хора, до които в никакъв случай не съм желал да заставам. Все отново на фотографията с Петьо Еврото очевидно е Борислав Сарафов. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР