„Война има – това е по повод вече уволненият като

...
„Война има – това е по повод вече уволненият като
Коментари Харесай

Костадинов сравни оставката на Янев с реалити на Тръмп и американски военен екшън


„ Война има – това е във връзка към този момент уволненият като в реалити формат на Доналд Тръмп боен министър. Война има и тези в дясно от мен вършат всичко по силите си да се намесим неканени “, сподели в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Всички я виждаме и чуваме, само че Слава богу не я изпитваме на гърба си – към този момент. Изпитват я обаче милиони хора и от едната, и от другата страна на спора. Докато тук се упражняваме в сладкодумство в този миг може би умират наши сънародници. Българите в Украйна, които се оказаха заложници на политика и бомби “, сподели Костадинов.

По думите му Народно събрание не би трябвало да е школа по сладкодумство, а място, на което се взема решение българската орис.

„ Тази орис обаче е поверена в ръцете на една група, която повече наподобява на срещнала се във „ Facebook “, в сравнение с способна да ръководи страна “, сподели още Костадин Костадинов

„ Сякаш, с цел да ускори драматизма като в американски боен екшън, министър-председателят изиска оставката на военния министър поради две думи в половин имитация – военна интервенция. Впрочем същите тези думи американските президенти употребяват постоянно, когато нахлуят в доста страни по света, с цел да сеят народна власт, натъпкана с бомби “, съобщи водачът на „ Възраждане “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР