Вотът на недоверие е израз на неистовото желание на опозицията

...
Вотът на недоверие е израз на неистовото желание на опозицията
Коментари Харесай

Мирослав Иванов, ПП: С вота на недоверие опозицията иска неистово да се докопа до властта

" Вотът на съмнение е израз на неистовото предпочитание на опозицията от ГЕРБ и Движение за права и свободи назад да се докопат до власттта. Това е тяхната негласна поръчка от ден 1, тъй че ние не сме очаквали нещо друго от тяхното държание ". Това сподели преди началото на съвещанието на Народно събрание зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов.

На въпрос дали да чака поддръжка от други депутати от Има Такъв Народ, той съобщи, че те са дали пред гласоподавателите същите поръчки, както Политическа партия - да се борят с корупцията статуквото, да трансформират модела на ръководство - да бъде либерален и транспарантен.

" Видяхме в последните дни, че управлението на Има Такъв Народ изневери на тези полезности, съобщи гласоподавателите си и неслучайно виждаме тези процеси на разединение от Има Такъв Народ. Разчитам, че там има задоволително смели хора, които ще поддържат държавното управление и значимите законопроекти, които би трябвало да бъдат признати. Разчитам, че има морални хора в Народното събрание и имам вяра, че ще ги намерим ", сподели Иванов.

Заяви, че изказванието на ГЕРБ за финансова неустойчивост на страната не е издържано и е безусловно двуличие. Сравни го с изказванието на Има Такъв Народ, че се отдръпват от кабинета поради Северна Македония, а тази тематика не е на дневен ред.

" От ГЕРБ се пробват да създадат подстрекателство в българското общество, че икономическото сътояние на страната не е положително. Външният дълг е намалял с два милиарда, има напредък на стопанската система за първото тримесечие, безработицата е в най-ниските си равнища, а немският финансов министър похвали България за ръководство на финансите ", сподели Иванов.

Уточни, че тематиката за РСМ не е включена в програмата на Народно събрание. На фокус са трите бюджета, които тябва да бъдат признати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР