Ворскла Полтава обяви, че няма да има проблеми около провеждането

...
Ворскла Полтава обяви, че няма да има проблеми около провеждането
Коментари Харесай

Мачът между Ворскла и Арсенал със сигурност ще се състои, Шахтьор и Лион ще играят в Лвов

Ворскла Полтава разгласи, че няма да има проблеми към провеждането на мача от груповата фаза в Лига Европа против британския Арсенал. Украинският клуб ще посрещне " артилеристите " в Киев, откакто в елементи от Украйна беше въведено военно състояние за 60 дни. Преди по-малко от 24 часа от Ворскла оповестиха, че към момента не знаят дали ще могат да одобряват Арсенал на олимпийския стадион. На ентусиастите със закупени билети от Полтава ще бъде обезпечено място на стадиона в столицата за дуела по-късно довечера.
CONFIRMED: Football officials in Ukraine have confirmed to the BBC that tonight’s match between Arsenal and Vorskla Poltava in Kiev/Kyiv is definitely on. It was moved from Poltava over security fears.
— Jonah Fisher (@JonahFisherBBC) November 29, 2018 Междувременно, мачът от 6-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига сред Шахтьор Донецк и Лион може да се организира в Лвов. Според " Льо Прогрес ", УЕФА ще вземе решение за преместването на срещата, която по стратегия би трябвало да се организира в Харков. Президентът на Лион Жан-Мишел Олас изрази угриженост за сигурността на своя тим и съобщи, че не желае да играе в Харков.
Лига Европа 5 кръг, четвъртък 29 ноември  Ворскла (Полтава) 19:55предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР