Волята на хората е непоклатима и тези, които си играят

...
Волята на хората е непоклатима и тези, които си играят
Коментари Харесай

Си Дзинпин към Байдън: Тези, които си играят с огъня, със сигурност ще се самозапалят

Волята на хората е непоклатима и тези, които си играят с огъня, сигурно ще се самозапалят. Това сподели президентът на Китай Си Дзинпин по време на телефонен диалог с президента на Съединени американски щати Джо Байдън. „ Надявам се, че американската страна схваща това ясно. " Китайският водач напомни и нуждата от съблюдаване на трите взаимни китайско-американски официални съобщения, които Пекин счита за основа на връзките сред двете страни, оповестява

" Ние изрично се противопоставяме на сепаратизма и външната интервенция в делата на Тайван ", сподели Си Цзинпин, представен от организация Синхуа. " Китайското държавно управление и народ заемат непроменена позиция, ние твърдо ще пазиме държавния суверенитет и териториалната целокупност на нашата страна. "

Както посочи китайският водач, правилото на " един Китай " е политическата основа за развиването на връзките сред Китай и Съединени американски щати. Си Дзинпин означи, че Пекин чака Вашингтон да съблюдава отговорностите си по този въпрос.

„ Надявам се, че американската страна е добре осведомена с непреклонната воля на 1,4 милиарда китайци ", добави той. „ Съединени американски щати би трябвало да удържат на думата си. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР