„Воля“ е най – малката парламентарна партия, но като гледам

...
„Воля“ е най – малката парламентарна партия, но като гледам
Коментари Харесай

Марешки: Дойде ни до гуша от махленски разправии

„ Воля “ е най – дребната парламентарна партия, само че като виждам по какъв начин върви разпадът при някои сътрудници, може да се окажем 4-та или 5-та мощ в Народно събрание “, съобщи в послание във връзка старта на Осмата пленарна сесия на 44-тото Народно събрание водачът на „ Воля “ Веселин Марешки.

„ Всички знаем какво е положението на България. Явно, господин президент Румен Радев, вие го оценявате като отрицателно. Сега можете това да го измененията “, сподели той.

Марешки прикани Радев да напусне президентското място и да се включи в конкуренцията за София. „ Иначе това би се считало за бягство от желанието за смяна “, изясни той. Марешки поздрави Мая Манолова и назова включването ѝ в борбата за кметския стол в мъжкарско.

Той помоли да не се трансформира в борба идните избори, а всеки един самичък да реши кой по какъв начин се е справил на кметския стол.

„ Времето е пари, а парите, които се харчат са наши. Няма да се уморя да дублирам, триумфът на всяко едно държавно управление се дефинира от парите в джоба на българина “, сподели той.

„ На всички ни пристигна до гуша от махленските разправии в дребната коалиция. Вместо да създава скандал след скандал, дано да си видят фрагментите “, съобщи още Веселин Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР