Володимир Зеленски: Русия се превърна в чудовище, Украйна ще спре

...
Володимир Зеленски: Русия се превърна в чудовище, Украйна ще спре
Коментари Харесай

Зеленски предупреди украинците да се готвят за още по-мащабни операции от Русия

Володимир Зеленски: Русия се трансформира в страшилище, Украйна ще спре всичко това

Президентът на УкрайнаВолодимир Зеленски насочи следващите обвинявания към нахлуващите съветски сили в изтезания и безволие и сподели на жителите си да се приготвят за провеждането на "още по-мащабни интервенции от Русия в източната част на нашата страна ".

"Те могат да употребяват още повече ракети против нас, още повече въздушни бомби ", сподели той. "Но ние се приготвяме за техните дейности. Ще отговорим ", сподели Зеленски в нощното си послание във Фейсбук.

Той отхвърли съветските изказвания, че смъртните случаи на цивилни жители в цяла Украйна са резултат от военните удари на самата Украйна, като ги назова симптом за слабостта на Русия.

"За убийствата в Буча споделят, че не те, а сякаш ние сме отговорни ", сподели той. "Знаете ли за какво го вършат? От безволие ".

Той добави: "Те се опасяват да признаят, че цялата политика на Русия по отношение на Украйна е била неправилна в продължение на десетилетия ".

Украинският водач съобщи, че с цел да не признае грешките си, Русия е направила нови неточности: "Те се лишиха от всевъзможни политически принадлежности и, не желаейки да се откажат от нереалистичните си упоритости, започнаха тази война. Когато малодушието се разраства, то се трансформира в злополука. Когато на хората им липсва храброст да признаят грешките си, да се извинят, да се приспособяват към действителността, да се учат, те се трансформират в чудовища. А когато светът ги пренебрегва, чудовищата вземат решение, че светът е този, който би трябвало да се приспособява към тях. Украйна ще спре всичко това ".

Зеленски прикани още веднъж западните страни, в това число Германия, да дават повече помощ на Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР