Володимир Гройсман е най-младият премиер в историята на Украйна. Той

...
Володимир Гройсман е най-младият премиер в историята на Украйна. Той
Коментари Харесай

Путин иска господарство, той е дяволът в нашето съвремие

Володимир Гройсман е най-младият министър председател в историята на Украйна. Той е бил е министър, народен представител, кмет и ръководител на Върховната Рада.

В телевизионно изявление той споделя каква е задачата на Путин. " Той желае владичество. Иска да пороби всички. Неведнъж съм казвал, че Путин е дяволът в нашето съвремие. По създание той е Хитлер. Това е геноцид против украинците. ", безапелационен е Володимир.

Към политиците в България, Гройсман се обърна със следните думи: " Искам да кажа на вашите политици, които се пробват да поддържат Путин следното: „ Първо решете за себе си дали сте на страната на положителното, или на злото ".

" Трудно ми е да кажа какво възнамерява Путин. Смятам, че Украйна и целият свят би трябвало да означават същинските дати, а не тези, които са зародили в резултат на пропагандата на Русия. В продължение на десетилетие те се опитваха да изтрият нашата национална памет.Украинският дух постоянно е бил доста мощен. Путин е натрупал доста ненавист към украинците. Той взе решение да прояви цялата си ненавист към хората и предприе ракетни обстрели, бомбардировки, всеобщи убийства. ", споделя още Володимир Гройсман.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР