Volkswagen разпространи първите данни, снимки и видео на новото поколение

...
Volkswagen разпространи първите данни, снимки и видео на новото поколение
Коментари Харесай

Това е новият Volkswagen Tiguan

Volkswagen популяризира първите данни, фотоси и видео на новото потомство на хитовия си Tiguan, като разгласи, че той се отличава с прогресивни технологии и харизматичен дизайн.

След повече от 7.6 милиона осъществени представителя от лансирането на модела на пазара през 2007 година, новият Volkswagen Tiguan ще бъде въведен в продажба през първата четвърт на идната година, като ще бъде разполагаем и в нова електрифицирана версия, която ще предложи опция за изминаването на към 100 километра в чист електрически режим на употреба.

Допълнителен комфорт дават обещание наличните като в допълнение съоръжение предни седалки ergoActive, IQ.LIGHT HD матричните фарове, бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система с централен екран с диагонал от до 38 сантиметра, и други.

Новият Volkswagen Tiguan ще се предлага единствено с DSG роботизирана предавателна кутия, адаптивно окачване DCC, както и с избор сред TDI дизелови и TSI бензинови турбоагрегати, eTSI незареждаеми и eHybrid зареждаеми хибридни модификации, като при избор на последната версия, притежателят ще може да разчита и на бързо зареждане на интегрираната батерия.



Новият Volkswagen Tiguan е с 3 сантиметра по-дълъг от своя настоящ вид, до момента в който височината, ширината и междуосието му са непокътнати непроменени. В същото време обаче, вместимостта на товарното поделение е увеличена с 37 литра и доближава 652 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР