Волейболният ЦСКА остана без основен спонсор. Това разкри Александър Попов

...
Волейболният ЦСКА остана без основен спонсор. Това разкри Александър Попов
Коментари Харесай

Сашо Попов: ЦСКА остана без основен спонсор

Волейболният ЦСКА остана без главен спонсор. Това разкри Александър Попов пред формалния уебсайт на клуба CSKAVOLLEY.ORG. Публикуваме изявлението без редакторска интервенция:

Сашо, здравей. Първенството стартира, само че информация за ЦСКА няма на никое място. Какво става?

- Така е, в действителност. От края на предишния сезон наложихме медийно ембарго. Причината е, че при започване на юни месец главният ни спонсор се отдръпна, а господин Мариан Колев, президент на компанията, напусна управлението на клуба. Извън прожекторите, в миналите четири месеца се опитахме да намерим решение на зародилите проблеми. Донякъде успяхме, само че сега изпитваме съществени усложнения.

Каква е повода за решението, последните години клубът се стабилизира, успявахте да печелите и медали?

- Г-н Мариан Колев е огромен наш другар и цесекар. Причините, които изрази не са нито спортни, нито финансови. За жал, в миналите три години, в които спонсорите бяха в клуба, зала " Васил Симов " е с неразбираемо бъдеще. Г-н Колев ни изясни, че не вижда смисъл да влага в селекция, в случай че има такива проблеми със залите, в които се организира нашата спортна активност.

Появиха се вести в медиите, че доста състезатели от мъжкия тим са напуснали ЦСКА?

- Всеки има право на избор. От миналогодишния ни тим 10 състезатели към този момент не са в клуба. От друга страна тези, които останаха демонстрираха изключителна преданост към ЦСКА. Точно в този момент е моментът да се види и резултата от работата на школата ни за последните няколко години и да наложим няколко надарени млади състезатели в мъжкия тим.

Има съмнение, че ситуацията в клуба е толкоз тежко, че евентуално мъжкият тим няма да влезе във финалния плейоф.

- Смятам да разочароваме тези експерти.

А оттук-нататък по какъв начин ще се справите? Все отново ЦСКА е най-големият волейболен клуб в България, имате женски, мъжки и 10 детски тима. Как ще продължите?

Като че ли забравихте, че преди няколко години овладяхме надалеч по-тежка рецесия. Ако не получим удар в тил, още веднъж ще успеем. Ще дадем конференция, на която ще представим план, който приготвяме в продължение на половин година.
 Алексиев: Волейболът не се трансформира където и да отидеш
Алексиев: Волейболът не се трансформира където и да отидеш

" Адаптацията не беше комплицирана "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР