Волейболният Сливнишки герой (Сливница) отпадна от участие в първенството на

...
Волейболният Сливнишки герой (Сливница) отпадна от участие в първенството на
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Няма да се занимавам повече със Сливнишки герой

Волейболният Сливнишки воин (Сливница) отпадна от присъединяване в шампионата на Efbet Супер Волей за новия сезон 2022/23, стана ясно след съвещание на НВЛ. Клубът не покри финансовите условия за елита.

Досегашният старши треньор Мартин Стоев, който бе подготвен със селекцията за идния шампионат, изрази голямото си отчаяние от създалата се обстановка. Той съобщи за BGvolleyball.com, че напуща клуба, а ето още от какво сподели за бъдещето:

" Причината за отпадането на Сливнишки воин от елита е, че Община Сливница понижи бюджета на отбора за новия сезон със 75%. При състояние, че тимът е общински и Общината обезпечава 80% от финансирането му, едно такова фрапантно съкращаване на средствата довежда до неспособност да бъдем в първата група. Казаха, че няма пари и, че Общината е закъсала финансово. Дали това е по този начин, не знам сигурно. Но с този ход те закриват волейбола в Сливница.

Аз няма да се занимавам повече със Сливнишки воин. Излизам от Управителния съвет. Клубът е основан от Общината, на идващото Общо заседание ще приключа моето присъединяване. Какво ще стане с този клуб не мога да предсказвам ".
 12 тима във волейболния ни хайлайф през новия сезон
12 тима във волейболния ни хайлайф през новия сезон

Дунав и Сливнишки воин не попадат в тази графа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР