Волейболният шампион Владо Николов не пропуска шанс да поспори с

...
Волейболният шампион Владо Николов не пропуска шанс да поспори с
Коментари Харесай

Владо Николов: Българите работят като негри навън

Волейболният първенец Владо Николов не пропуща късмет да поспори с емигрантите във „ Фермата “ за живота зад граница. Владо, който се завърна да живее в България след 15 години игра в непознати тимове, недоумява за какво на открито нашенците одобряват работа, от която тук ги е позор.

„ Страшно доста българи отиват в Европа и работят като негри. Вършат неща, които тук не желаят да работят, тъй като им е под достолепието. А тук има благоприятни условия “, изрече се някогашният капитан на националите, до момента в който говореше с емигранта Гечо. Владо даже даде образец със своя родственик. „ Братовчедка ми сменя памперси в Лондон, а тук има цяла къща, която седи празна “, описа той.

Думите му за опциите в България не можаха да убедят Гечо, който от години живее в Белгия и има собствен автосервиз.

„ Мина ми животът, до момента в който очаквам нещата да се оправят, не мога да си изуча децата “, отговори му най-възрастният участник във „ Фермата “, който всяка година се връща един път в родното село Голец. Тази година тематиката за емигрантството е една от главните във „ Фермата “, а какво взима и какво дава животът в България постоянно кара фермерите да спорят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР