Волейболният шампион на България Хебър Пазарджик ще изиграе днес последното

...
Волейболният шампион на България Хебър Пазарджик ще изиграе днес последното
Коментари Харесай

Хебър посреща Берлин Ресайклинг Волейс в търсене на първа победа в групите на Шампионската лига

Волейболният първенец на България Хебър Пазарджик ще изиграе през днешния ден последното си домакинство от груповата фаза на Шампионската лига, като в своята зала " Васил Левски " " тигрите " посрещат немския тим Берлин Ресайклинг Волейс.

Двубоят сред българския и немския отличник е довечера от 19.00 часа, като волейболистите на Камило Плачи ще търсят реванш за провалянето от същия този противник при започване на месец ноември.

Тогава, на старта на груповата фаза Хебър отстъпи с 2:3 при визитата си в Германия, макар че " тигрите " водеха с 2:0.

Впоследствие тимът от Пазарджик загуби всяка една от идващите си три срещи и преди решителните два кръга заема последното четвърто място в групата с актив от 2 точки и без нито една победа, до момента в който съставът на Берлин Ресайклинг Волейс е трети с 5 пункта и баланс от две победи и две провали.

Така играчите на Хебър са задължени довечера да търсят победа, в случай че желаят да запазят възможностите си за третото място в групата, което би могло да им обезпечи място в плейофите на Шампионската лига или най-малко присъединяване във втория по мощ европейски клубен шампионат - Купата на CEV.

В същото време възможен триумф за Берлин Ресайклинг Волейс ще ги остави в битката даже за първото място в тази група, което сигурно ще значи класиране за четвъртфиналите в Шампионската лига.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР