Волейболният шампион на България Хебър (Пазарджик) бе избран за 7-и

...
Волейболният шампион на България Хебър (Пазарджик) бе избран за 7-и
Коментари Харесай

Плачи: Сега мислим за Черно море, а след това идва срещата с Халкбанк от ШЛ

Волейболният първенец на България Хебър (Пазарджик) бе определен за 7-и път Отбор на месеца в анкетата на Пресклуб “България ”.

Възпитаниците на Камило Плачи бяха определени за Отбор на месец Октомври в анкетата на публицистите на Пресклуб “България ”.

Волейболният отбор завоюва Суперкупата на България и се класира за втора поредна година за присъединяване в групите на Шампионската лига.
 Волейболният Хебър за 7-и път е Отбор на месеца Волейболният Хебър за 7-и път е Отбор на месеца
В Хебър се надяват на спечелването на дуел от груповата фаза в Шампионската лига по волейбол. 

Старши треньорът на " тигрите " Камило Плачи желае ново мощно показване от своите ученици, които позволиха две провали в най-силния шампионат, макар положителното си показване.
5  Волейболният Хебър е тим на месец Октомври
" Сега мислим за Черно море, а по-късно идва срещата с Халкбанк Анкара от Шампионската лига. Те са доста мощен тим. Надявам се още веднъж да играем добре, както в предходните две срещи. Очаквам още мощни игри и не преставам да се надявам да реализираме триумф. Няма слаб тим в групата, само че поляците от Заверче са може би най-силни ", съобщи Плачи на конференция.
 Волейболният Хебър за 7-и път е Отбор на месеца Волейболният Хебър за 7-и път е Отбор на месеца
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР