Волейболният отбор на Дунав (Русе) направи много важна крачка към

...
Волейболният отбор на Дунав (Русе) направи много важна крачка към
Коментари Харесай

Дунав пречупи ЦСКА в Суперлигата

Волейболният тим на Дунав (Русе) направи доста значима крачка към плейофите в Суперлигата на България. Възпитаниците на Петър Шопов записаха 7-а победа в шампионата, откакто обърна и се наложи вкъщи над ЦСКА с 3:1 (20:25, 25:22, 25:23, 25:20) в мач от 20-ия кръг, игран довечера пред над 500 фенове в зала " Дунав ".

Така два кръга преди края на постоянния сезон русенци са на заветното 8-о място във краткотрайното класиране със 7 победи, 13 точки и 22 точки. Деветият в таблицата Марек Юнион Ивкони (Дупница) има 6 победи, 14 точки и 19 точки, само че предвид на програмата до края Дунав има по-големи шансове да откри място в плейофите.

От друга страна ЦСКА резервира 2-о си място с 15 победи, 5 загуби и 43 точки, само че е все по-далече от това да измести водача Хебър (Пазарджик) и да стане победител в постоянния сезон.

В идващия, предпоследен, 21-и кръг от постоянния сезон Дунав ще гостува на Монтана, а " алените " одобряват последния в класирането Миньор (Перник). Срещите са в петък (8 март) от 18,30 часа. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР