Волейболният отбор на Барселона, където играят българите Иван Власев и

...
Волейболният отбор на Барселона, където играят българите Иван Власев и
Коментари Харесай

Българите в Барса завършиха годината с победа

Волейболният тим на Барселона, където играят българите Иван Власев и Благовест Петров, приключиха с победа първия полусезон в испанската Суперлига. Волейболистите на Барса биха изрично вкъщи Мелиля с 3:0 (25:16, 25:21, 25:19) в мач от последния 11-и кръг на полусезона.

Центърът Иван Власев изигра доста мощен мач за Барса и стана втори по ефикасност с 11 точки (3 блока, 1 ас и 70% успеваемост в атака) за триумфа . Най-полезен за " блаугранас " стана Анхел Галиндо Санчес с 12 точки (1 блок, 2 аса, 56% успеваемост в офанзива и 56% съвършено посрещане). Благовест Петров пък влезе за малко във втория и третия гейм за каталунците и се регистрира с 5 точки (63% успеваемост в атака) за успеха . За отбора на Мелиля бразилецът Марио Аугусто Жуниор и Франсиско Хавиер Фернандес завършиха с по 11 точки.

Така Барселона е на 4-о място във краткотрайното класиране с 21 точки след 7 победи и 4 загуби. В идващия 12-и кръг Власев, Петров и компания са домакини на слабака УБЕ Л'Ия Грау (Кастельон де ла Плана). Срещата е след Нова година, на 7 януари 2018-а (неделя) от 13,30 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР