Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева и техният Галатасарай

...
Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева и техният Галатасарай
Коментари Харесай

Доби Рабаджиева и Христина Русева с 4-а поредна победа в Турция

Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева и техният Галатасарай (Истанбул) записаха 4-а поредна и общо 6-а победа в турската Лига 1. Вицешампионките на Турция надиграха като домакини новака Камероолу Бейлъкдюзю с 3:0 (25:23, 25:18, 27:25) в мач от 9-ия кръг на шампионата, игран този следобяд.

Доби Рабаджиева игра постоянна за " Джим бом " и стана втора по ефикасност с 11 точки (1 блок, 2 аса, 44% успеваемост в офанзива, 89% положително и 56% съвършено посрещане) за триумфа . Най-полезна за " жълто-червените " бе звездата Неслихан Дарнел с 15 точки (2 блока, 2 аса, 61% успеваемост в офанзива, 67% положително и 50% съвършено посрещане) за успеха. Христина Русева също стартира като титулярка за Галатасарай, само че бе заменена още в първия гейм от Шинийд Джак. Българката се регистрира с 3 точки (75% успеваемост в атака) . За отбора на на Камероолу азербайджанската националка Яна Кулан осъществя 17 точки.

Така Рабаджиева, Русева и компания не престават да са на 4-о място във краткотрайното класиране с 6 победи, 3 загуби и 17 точки. В идващия 10-и кръг Галатасарай ще играе с Бешикташ. Дербито е идната събота (2 декември) от 13,00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР