Волейболната националка Мира Тодорова и нейният Алианц МТВ (Щутгарт) със

...
Волейболната националка Мира Тодорова и нейният Алианц МТВ (Щутгарт) със
Коментари Харесай

Мира Тодорова и Щутгарт без шансове срещу Динамо в Шампионската лига

Волейболната националка Мира Тодорова и нейният Алианц МТВ (Щутгарт) сигурно ще отпаднат от по-нататъшно присъединяване в най-силния европейски клубен шампионат - Шампионската лига за дами. Тодорова и компания нямаха никакви шансове и отстъпиха на съветския гранд Динамо (Москва) с във втория си мач от втория шампионат в Група D, игран този следобяд пред над 600 фенове в зала " Янтарни " в Калининград. Втори арбитър на срещата беше българинът Добромир Добрев.

По този метод Щутгарт остават твърдо на 3-о място във краткотрайното класиране в групата с 1 победа, 4 загуби и 4 точки, като нямат никаква опция да се класират за 1/4-финалите на ШЛ. От друга страна Динамо е второ с 3 победи, 2 загуби и 9 точки, като резервират действителни шансове да стане един от трите втори тимове от всички групи с по-доби индикатори, които ще продължат напред.

Утре (4 февруари), в последния ден на шампионата, Тодорова и съотборничките й ще играят против домакините от Локомотив в мач за авторитет и чест. Динамо пък ще излезе против турския гранд Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) в преследване на наложителна победа, с цел да има по-добри индикатори. Мачовете са надлежно от 19,00 и 16,00 часа българско време.

Мира Тодорова игра цялостен мач за своя отбор и приключи със скромните 5 точки (1 блок и 57% успеваемост в атака).

Най-резултатна за Щутгарт за следващ път бе американската капитанка Кристал Ривърс с 13 точки (1 блок и 35% успеваемост в атака).

За Динамо Наталия Гончарова заби 17 точки (1 блок и 41% успеваемост в атака) за успеха. Наталия Перейра (2 блока, 1 ас, 44% успеваемост в офанзива и 45% положително посрещане) и Яна Шчербан (1 ас, 43% успеваемост в офанзива и 29% положително посрещане) прибавиха 14 и 13 точки за триумфа.

Снимки: CEV.EU
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР