Волейболната легенда Любо Ганев от 3 години е щастлив с

...
Волейболната легенда Любо Ганев от 3 години е щастлив с
Коментари Харесай

Внучката на Любо Ганев неразделна със сина на гаджето му

Волейболната легенда Любо Ганев от 3 години е благополучен с 20 години по-младата от него Кремена Русева, разбра HotArena.

Блондинката е на 35, само че разликата във възрастта не е никаква спънка за любовта им. В началото той нямал никакви съществени планове към нея, само че в един миг схванал, че русокоската е идеалната му половинка и в този момент двамата са неразделни. Всичките му другари я харесват, а той се фука с нея на всемирски празненства. Те от дълго време живеят под един покрив и той се грижи за 7-годишния й наследник Томи като за свое дете. Единственият проблем за Кремена е, че всичко в жилището на Любо е високо за нея и тя едвам съумява да го стигне. 

Ганев даже записал Томи в елитно частно учебно заведение, единствено и единствено да му подсигури положително обучение. Кремена обича да пуска благи фотоси в обществените мрежи, на които обичаният й е гушнал детето й. Любо няма планове да се дами още веднъж или да има още деца. С наслада обаче желае да стане дядо на още внуци. Големият му наследник Ефтим, който е единствено с 2 години по-малък от гаджето му, го направи дядо преди 5 години на дребната Любомира. Тогава Любо с чуство за комизъм означи, че може към този момент да е дядо, само че не си пада по баби. Внучката му, която е единствено с 2 години по-малка от доведения му наследник, обожава да си играе с Томи. Децата доста се харесват и непрекъснато са дружно на фамилните празници и през уикенда. 

На фамилната софра участва и някогашната брачна половинка на волейболиста Поли, с която са в прелестни връзки. Бракът им продължава 11 години и имат две момчета, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР