Волейболистките на Славия записаха 6-а победа в женската Демакс лига.

...
Волейболистките на Славия записаха 6-а победа в женската Демакс лига.
Коментари Харесай

Славия надигра лесно Хектор в Демакс лигата

Волейболистките на Славия записаха 6-а победа в женската " Демакс " лига. Воденият от Иван Димитров отбор надигра изрично като хазаин Хектор с 3:0 (25:14, 25:19, 25:21) в мач от 11-ия кръг на шампионата, игран този следобяд в зала " Панайот Пондалов ".
 Волейболистките на Левски дадоха единствено гейм на Варна ДКС в Волейболистките на Левски дадоха единствено гейм на Варна ДКС в " Демакс " лигата
По този метод " белите " са 5-и във краткотрайното класиране с 6 победи, 5 загуби и 20 точки, колкото има и 4-ият Левски, само че след 7 победи и 4 загуби. Хектор пък е на 7-о място с едвам 2 победи, 9 загуби и 6 точки, с колкото е и 6-ият Варна ДКС с по-добро геймово съответствие. В идващия кръг Славия гостува на втория тим на шампионките - Марица 2022, до момента в който Хектор приема Казанлък Волей.

От Славия загатнаха за идното още с началния сервис, печелeйки първите пет точки в първия гейм на мача. Хектор редуцира пасива си на една точка, само че Славия взе 11 следващи разигравания и затвори гейма след 25:14. В идващите две елементи домакините продължиха да преобладават и стигнаха до лесна победа след 25:19 и 25:21.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР