Волейболистката на Марица (Пловдив) Симона Димитрова остава в клуба и

...
Волейболистката на Марица (Пловдив) Симона Димитрова остава в клуба и
Коментари Харесай

Симона Димитрова остава в Марица

Волейболистката на Марица (Пловдив) Симона Димитрова остава в клуба и за сезон 2022-2023. Симона ще помогне в борбите в Шампионска лига, НВЛ и Купа България.

През предишния сезон пловдивчанката съумя да завоюва златен дубъл с Марица. С клуба има извоювани общо четири шампионски трофеи, три пъти Купа България и три участия в групите на Шампионската лига.

В чужбина Симона е играла за швейцарския ТС Волей Дюдинген (Дюдиген) и гръцкия Панаксиакос (Наксос), а в България с изключение на в Марица е играла и за тима на ЦСКА (София).

„ Радвам се да бъда отново част от тима на Марица за идния сезон. За мен Марица не е единствено клуб, в който играя, само че също е като второ семейство, на което мога да разгадавам. Със сигурност сезона ще бъде забавен, както в България, по този начин и в Шампионска лига. През миналия сезон имахме страховит колектив и естетика с девойките и щаба и не се колебая, че ще съумеем да го запазим и наградим. Очаквам през този сезон повече триумфи и да бъдем здрави “, заяви Симона Димитрова пред  volleymaritza.bg .

ВК Марица (Пловдив) пожелава триумф на Симона през новия сезон – нов златен дубъл и победи в Шампионската лига!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР