Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за

...
Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за
Коментари Харесай

Николай Николов: Оставаме фаворити и пак ще спечелим титлата

Волейболистите от мъжкия тим на Хебър (Пазарджик) завоюваха наградата за Отбор №1 на месец януари в обичайна анкета на Пресклуб България. 

Признанието на спортните публицисти идва след спечелването на Купа България 2023, което стана факт в края на януари в зала „ Васил Левски “. 

Трофеят от този шампионат е четвърти в клубната витрина на пазарджиклии.
 Шампионската купа на България е единствената цел пред Хебър Шампионската купа на България е единствената цел пред Хебър
" Тигрите ", които победиха със златните медали в състезание през последните два сезона, натрупаха 5 провали досега и са на трето място във краткотрайното класиране 6 кръга преди края на постоянния сезон.
 Президентът на Хебър: Няма спор сред Камило Плачи и Тодор Алексиев Президентът на Хебър: Няма спор сред Камило Плачи и Тодор Алексиев
Центърът Николай Николов, който е един от най-опитните в състава на Хебър, също счита, че тимът от Пазарджик остава главен любимец за първото място в крайното класиране.

“Наградата за тим на месеца е извънредно значима за нас ”, безапелационен е централният блокировач.
 Шампионите имат кардинална сделка с Камило Плачи и за идващия сезон Шампионите имат кардинална сделка с Камило Плачи и за идващия сезон
" Умора постоянно има, въпросът е по какъв начин се оправяме с нея. Не сме младежи, само че това не си проличава на игрището. Всички знаят какво би трябвало да се направи, с цел да се преодолее умората. Сега направихме шампионата много по-интересно, само че оставаме любимци и отново ще спечелим купата ", безапелационен е Николай Николов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
По-рано през акцията Хебър завоюва Купата и Суперкупата на страната.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР