Волейболистите на Монтана отстъпиха при гостуването си на Левски в

...
Волейболистите на Монтана отстъпиха при гостуването си на Левски в
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Резултатът е негативен за нас, но смятам, че направихме равностоен двубой

Волейболистите на Монтана отстъпиха при гостуването си на Левски в отсрочен мач от 2-ия кръг от първата0 осмица на Суперлигата с 1:3 гейма, игран в новата зала на " синия " клуб - " Левски София ". Старши-треньорът на монтанчани Даниел Пеев съобщи, че двата противника са създали равносилен дуел и развоят е можело да бъде и с противоположен знак.

" Резултатът е отрицателен за нас, само че считам, че направихме равносилен дуел. Просто някои неверни решения в основни моменти наклониха везните в другата посока. Успехът умерено можеше и да е в наша изгода. Играхме добър волейбол за нашите стандарти. Поздравявам Левски за играта. „ Сините “ имат доста млади състезатели на основни постове. Богатство е, че имат такива играчи и подобен стойностен тим ".

" Цифрите са изцяло равни от статистиката, само че от време на време и това не е задоволително. Доволен съм, обстоятелството, че в последната контрола с Марек имаше доста грешки, само че през днешния ден те бяха доста по-малко. Смятам, че имаме запаси в играта на блок, просто като качество на осъществяването. Атакувахме добре и вярно, само че имаше равна игра ".

" Липсата на мачове се отразява на всички и изключително на развиването на младите ни чужденци руснаци. При нас по този начин се случват нещата, че сме принудени всяка година да променяме хората на основни позиции, като разпределител и диагонал. Тайно се надявах да се случат по-бързо нещата, само че не мога да бъда неудовлетворен от тях. Това своенравие е типично за младите и се надям да влезем още веднъж в игрови темп и те да израснат ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР