Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) приемат Нефтохимик 2010 (Бургас)

...
Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) приемат Нефтохимик 2010 (Бургас)
Коментари Харесай

Берое приема Нефтохимик, Алексей Землянко под въпрос за мача

Волейболистите на Берое 2016 (Стара Загора) одобряват Нефтохимик 2010 (Бургас) в финален мач от втори кръг на efbet Супер Волей. 

Двубоят е от 18:00 часа в старозагорската зала „ Иван Вазов “. 
 Берое приема Нефтохимик в efbet Супер Волей! Вижте спортната стратегия на b1b.box Берое приема Нефтохимик в efbet Супер Волей! Вижте спортната стратегия на b1b.box
Срещата ще бъде излъчена по b1b.box.tv. Гостите идват след победа над Пирин с 3:0 в първия кръг. Домакините пък ще преследват триумф, откакто в първия кръг отстъпиха на Дея спорт със същия резултат. Беройци могат да излязат без чужденеца си Алексей Землянко. Високият 205 централнен блокировач е под въпрос за мача заради здравословни проблеми.

„ Ще решим в последния миг дали е удачно Землянко да играе. Той има инфектиране на ахилесовото сухожилие. Останалите състезатели са здрави. Ще разгадавам на майсторството на най-опитните и се надявам с духа на по-младите да създадем една подобаваща атмосфера за този мач. Ще се постараем да дадем най-хубавото на моментните си благоприятни условия и ще се борим да вземем максимума в този мач “, разяснява за BGvolleyball.com старши-треньорът на Берое Мирослав Живков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР