Волейболен клуб "Град" загуби с 0:3 гейма /14:25, 18:25, 16:25/

...
Волейболен клуб "Град" загуби с 0:3 гейма /14:25, 18:25, 16:25/
Коментари Харесай

Град /Белоградчик/ загуби от Миньор /Перник/ мача си за Купата на България

Волейболен клуб "Град " загуби с 0:3 гейма /14:25, 18:25, 16:25/ семейството си от "Миньор " /Перник/ в мач от втори кръг в шампионата за Купата на България по волейбол при мъжете. В първия гейм мощно пролича стъписването у домакините с плахата им и изпълнена с неточности игра. Във втория гейм "гражданите " започнаха по– решително и играта стана по– оспорвана, само че изгубиха и тази част. Едва в третия гейм домакините стегнаха редиците и поведоха в резултата, само че това не беше задоволително за крайния резултат. "Миньор " сподели класа и опит и справедливо завоюва. Ето по какъв начин разяснява играта на белоградчишкия тим треньорът Красен Христов:
„ С предстоящ край – ние не сме професионален тим. Тази седмица сме се събирали веднъж. Те упражняват двуразово – и заран, и следобяд. Нашите момчета първите два гейма въобще не усещаха топката. След това започнаха да играят, обаче – късно. Все отново играят против тим от Суперлигата.”
Коментара на треньорът на „ Миньор” /Перник/ Петър Драгиев:
„ Изиграхме един добър мач, мога да кажа дори доста добър. Мобилизиран, тъй като нямаме право да се отпускаме, тъй като след два – три дни играем различен мач. Вярно, че тимът насреща не беше на равнище, което да ни затрудни толкоз. Видяхме го и в самия мач това нещо. Но се постарахме, както да бъдем съсредоточени и всички да поиграят, по този начин да стане и един прекрасен мач за публиката. Изненадващо за нас залата се изпълни, само че радващо за българския волейбол.”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР