Волейболът обра наградите в ежегодната класация за най-добрите спортисти на

...
Волейболът обра наградите в ежегодната класация за най-добрите спортисти на
Коментари Харесай

Волейболът обра наградите в Казанлък за 2017 година

Волейболът обра премиите в годишната ранглиста за най-хубавите спортисти на Община Казанлък за 2017 година. За миналата година ВК Казанлък имаше три номинации, като и трите попаднаха „ тъкмо в десятката “.

Спортист на 2017 година е бронзовата медалистка от Световното състезание за дами до 23 години в Словения - Елица Баракова . Волейболистката завоюва първото място с общ общ брой от 89 точки от гласовете на комисията, в която има представител на Община Казанлък, публицисти и представители на спортната общност.

За Ели премията е следващата в най-успешната за нея спортно-състезателна година, в която с изключение на орден от Световното състезание, тя и останалите волейболистки от националния отбор бяха удостоени със състезателен Икар за Отбор №1 на България 2017 година



Селекционерът на Казанлък Волей в сезон 2016/2017 година Страхил Балов бе определен за Треньор №1 на града на Розите. А Отбор на годината на Община Казанлък е воденият от него отбор на девойки старша възраст (под 20 години), спечелили купата от държавното състезание на България за 2017 година.



Събитието се организира в ресторант „ Казанлък “, като церемонията се радваше на огромен интерес. Сред гостите, които награждаваха призьорите, бе баскетболната легенда Тити Папазов и борецът и помощник-треньор в националния отбор на дамите Мариан Недков. „ Търсете своите върхове и оставайте там колкото се може по-дълго! “, пожела Тити Папазов на младите спортисти в Казанлък.

bgvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР