Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на

...
Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Имаме сериозни проблеми, парламентарната група не работи

Волен Сидеров към този момент не е ръководител на парламентарната група на Обединените патриоти. Начело застават Валентин Касабов от НФСБ и Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация, а " Атака " остава без управителни постове в групата на Патриотите. От партията на Сидеров дефинират промяната като нарушаване на съдружното съглашение. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ считат, че това е условност.

Повече за труса в дребната коалиция и застрашено ли е ръководството, както твърди Волен Сидеров - вижте от ръководителя на НФСБ Валери Симеонов, който гостува в студиото на Сутрешния блок на БНТ1.

Валери Симеонов, ръководител на НФСБ: Става въпрос за една официална смяна, която завърши един развой, който продължава към този момент две години. Реално, няма взаимен общ живот в групата. Нормално и естествено беше да се опитаме да създадем някакво излекуване, да имаме общи позиции, с общи законопроекти, тъй че да създадем тази група настояща парламентарна мощ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР