Вокалът на Megadeth - Дейв Мъстейн, обяви, че вече е

...
Вокалът на Megadeth - Дейв Мъстейн, обяви, че вече е
Коментари Харесай

Дейв Мъстейн стана дядо

Вокалът на Megadeth - Дейв Мъстейн, разгласи, че към този момент е дядо, защото синът му Джъстис и брачната половинка му Анджела са се сдобили с момиченце.

Мъстейн се включи в обществените мрежи, с цел да разгласява фотография, на която държи внучката си, дружно с съпътстващото я известие: " Джорджет Монро Мъстейн и нейният " дядо ", с ангел на назад във времето, който ги гледа през рамо ".

" Чудно е, че въз основата на всичко, което се случи, индивидът горе даже ми разрешава да продължа да върша това, което обичам.

Не желая да бъда жертва - не претърпявам хора, които се вършат на жертви - тъй че няма да ви изреждам всички мои пострадвания. Но е задоволително да кажа, че сега се усещам отлично и в действителност не мисля, че има нещо, което не мога да направя. "

" Вече няма да скоча от аероплан поради пластината във врата ми. И поради... може би сте виждали нещо по този въпрос, само че аз ще бъда дядо, синът ми ще става татко. Спомням си, че когато разбрах, че ще имаме Джъстис, стопирах да скачам с парашут. Това е единственото нещо, което към този момент не върша ", показа по-рано през годината Дейв Мъстейн.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР