Военнослужещият е бил екипиран с автомат Калашников, 762 милиметров. Това

...
Военнослужещият е бил екипиран с автомат Калашников, 762 милиметров. Това
Коментари Харесай

Стоянов за трагедията на границата: Военослужещият е бил с автомат „Калашников“

Военнослужещият е бил снабден с автомат " Калашников " , 762 милиметров. Това заяви на брифинг министърът на защитата Димитър Стоянов във връзка трагичния случай, при който служител на реда бе погубен на границата край Елхово. 

" По принцип огромна част от военнослужещите имат бронежилетки, цялата българска войска не е окомплектована с бронежилетки ", съобщи Стоянов. 

" Имам информация, която не е тествана, в противен случай, той е взел нужната позиция като се е прикрил. Това въпреки всичко предстои на инспекция. Прекалено рано е да разясняваме каквато и да било догадка ", съобщи министъра на защитата Димитър Стоянов на въпрос какви са дейностите на починалия еднообразен чиновник. 

" Говорих сутринта рано по телефона с министър Демерджиев, само че и той ми съобщи същата информация ", добави Стоянов.

" Разбира се, че е стеснителен случая , аз персонално смятам, че това е престъпен случай на каналджии , които по един или различен метод се пробват да продължат своята незаконна активност, за жалост платена с цената на един човешки живот ", съобщи Стоянов. 

" Мерки, несъмнено, че ще бъдат взети, най-очакваното, което е да подготвим военнослужещи по-добре с нужните защитни средства ", сподели още министърът на защитата. 

Оръжието, с което е станало убийството , е било владеене на каналджия , не на елементарен мигрант, заяви своята догадка Стоянов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР