Военнослужещите, които изпълняват своите професионални задължения в изборния ден, могат

...
Военнослужещите, които изпълняват своите професионални задължения в изборния ден, могат
Коментари Харесай

Военните от минен ловец Цибър могат да гласуват в Патра

Военнослужещите, които извършват своите професионални отговорности в изборния ден, могат да упражнят правото си на глас.

Създадена е нужната организация военнослужещите и цивилните чиновници от военните формирования в страната, които извършват своите професионални отговорности в изборния ден, да могат да упражнят правото си на глас без да се нарушава осъществяването на войсковите отговорности, оповестиха от МО.

Командирите на военните формирования в страната ще провеждат ротация на дежурните длъжностни лица, с цел да могат искащите да упражнят правото си на глас в съответната изборна секция.

Осигурена е опция да гласоподават и военнослужещите от екипажа на минен ловджия " Цибър ", които извършват задания в състава на Втората непрекъсната противоминна група на НАТО (SNMCMG2) отвън страната. Желаещите военнослужещи от екипажа ще могат да упражнят правото си на глас в разкритата изборна секция в град Патра, Република Гърция.

Съгласно решенията на Централната изборна комисия за откриване на секции в чужбина военнослужещите, които извършват отговорности в задачи и интервенции отвън страната, имат опция да упражнят правото си на глас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР