Военнослужещи от израелската армия твърдят, че са заболели от рак,

...
Военнослужещи от израелската армия твърдят, че са заболели от рак,
Коментари Харесай

Противоракетна система причинявала рак, според израелски военни

Военнослужещи от израелската войска настояват, че са болни от рак, като разследване от обслужването и боравенето с противоракетната система " Железен купол ", оповестиха локални медии, представени от БГНЕС. Това е израелската отбранителна система, настояща в южните региони на страната, която прихваща ракети с дребен обхват и ракети, изстреляни от палестински групи за опозиция от Газа.

Вестник " Йедиот Ахронот "  пише, че група бойци, които са служили в частите, които оперират системата " Железен купол ", са се разболели от рак в края на службата си или малко по-късно. Те твърдят, че има връзка сред работата им по системата за противоракетна защита и диагнозата. Според бойците, радарното устройство на " Железен купол "  излъчва радиация и топлота, които точно са предизвикали рак. " Йедиот Ахронот " разгласи, че ще разгласява истории за 10 бойци, получили онкологични болести по време на работа.

Ежедневникът отбелязва, че един от бойците на име Ран твърди, че една година след освобождението си от военна работа е бил диагностициран с рак на костите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР