Военноморските сили търсят 15 командоси. За целта, специалните части организираха

...
Военноморските сили търсят 15 командоси. За целта, специалните части организираха
Коментари Харесай

Военноморските сили търсят командоси

Военноморските сили търсят 15 командоси. За задачата, специфичните елементи проведоха през днешния ден зрелищни демонстрации. За отделение " Тихина " и подготовката на морските командоси се носят митове.

" Най-вече би трябвало да умеят да работят в екип и да са подготвени на всеотдайност ", изясни кап. II сан Михаил Арабаджиев, пълководец на 65-ти морски специфичен разследващ отряд.

Кап. II сан Арабаджиев е част от специфичното отделение към този момент 15 години. Определя работата като предизвикателство, дълг и предопределение.

" Работят напрегнат. В доста динамична, враждебна среда от време на време. И би трябвало да вземат бързи, навременни решения ", сподели кап. II сан Михаил Арабаджиев.

Кандидатите би трябвало да са до 28 години, а единствено първичният физически тест включва 5 километра бягане и километър плуване.

" Такива хора търсим – да са подготвени да одобряват всичко ново, да са положителни най-много и да не се плашат от страшни неща ", добави кап. II сан Михаил Арабаджиев.

Стартовата заплата на специфичните елементи е към 1300 лв..

" Службата в армията постоянно е била и ще бъде работа в отбрана на родината ", сподели флотилен адмирал Георги Пенев, заместник-командир на Военноморски сили.

Общо свободните места за матроси във Военноморските сили са 100.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР