„Военно-техническа” помощ за Украйна отново няма. От заявката за обръщане

...
„Военно-техническа” помощ за Украйна отново няма. От заявката за обръщане
Коментари Харесай

Републиканци за България: Военно-техническа помощ за Украйна отново няма, но пък коалицията оцеля

„ Военно-техническа” помощ за Украйна още веднъж няма. От поръчката за превръщане на курса за политиката по отношение на Русия, на политическа партия „ Продължаваме промяната” от дадената конференция преди заминаването на делегацията на ръководещите за Киев, не остана нищо.

Едва ли българското общество може да бъде заблудено. Обидно е хора с сходен управнически потенциал да издевателстват върху избора, който сме създали - да бъдем част от цивилизацията. Всички парламентарно показани партии демонстрираха уязвимост, а десните партии отстъпиха от позициите си. Неприятно е, когато в страната няма последователност и поредност на решенията - това най-вече въздейства върху граденото с години доверие”, се споделя в позиция на " Републиканци за България " по подов днешното гласоподаване в Народно събрание.

„ Да, обединението както се очакваше оцеля, само че заслуга за това има и опозицията. Дали всичко това е в интерес на България? Според нас от Републиканци за България - не. Защото лицемерието продължава и това е очевидно за всички - в и отвън страната”, считат от партията.

„ Факторите за неприятната визия на България във външнополитически проект станаха прекалено много, с цел да бъдат преодоляни в околните години. Запазването на „ стабилност” не може да бъде опрощение за решението на Народното събрание през днешния ден. Решение, от което имат изгода единствено партии и хора, поставящи преди всичко персоналния си интерес”, се споделя още в позицията на „ Републиканци за България”
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР