Военният министър - Красимир Каракачанов, допусна сериозен гаф по време

...
Военният министър - Красимир Каракачанов, допусна сериозен гаф по време
Коментари Харесай

ПЪЛЕН ФАРС! Пияната слуга на Бойко Каракачанов обърка годишнината на ЦСКА

Военният министър - Красимир Каракачанов, позволи сериозен гаф по време на днешната си конференция, на която изясни за какво ръководеното от него министерство ще взе участие в празненствата на ЦСКА-София, който ще празнува 70-годишния празник на ЦСКА. Каракачанов явно не е осведомен с историята на достоверното сдружение и съобщи, че ЦСКА празнува своята 75-годишнина.

Министърът на финансите Владислав Горанов обаче сподели забележителни знания и от елементи съумя да отсрами своя сътрудник, като го поправи, заявявайки, че ЦСКА става на 70 години.

Новината бе оповестена от формалния уебсайт на Министерството на защитата. От МО разгласиха графика за подготовка по случай парада на 6 май и разкриха, че авиацията ще бъде ангажирана в допълнение с празненството на ЦСКА-София ден по-рано.

Това породи голямо публично неодобрение, защото не е загадка, че българската войска изнемогва финансово.

“Синя” България пък пусна гневна декларация, в която попита за какво страната слугува на един човек.

Ето какво тъкмо съобщи Красимир Каракачанов:

“Цяла България знае, че аз съм левскар. За разлика от други политици нито си променям пола, нито си променям политическите убеждения, нито си променям футболната принадлежност. Но въпреки всичко, в случай че бъдем справедливи, би трябвало да кажем, че ЦСКА е един от клубовете, които писаха историята на българския футбол. И заради тази причина аз съм се погрижил те да получат цялостен комфорт при отразяване на 75-годишнината. И военният клуб и разполагаем, 75 години”, съобщи Каракачанов.

След като му бе обяснено от министъра на финансите Владислав Горанов и от публицистите, че достоверното сдружение става на 70 години, Каракачанов добави:

“Не, не, няма да спорим. Вижте, добре, 70 години ли, извинявайте. Аз съм от Левски, мога да ви кажа Левски по кое време е учреден и какво и по какъв начин е постигнал като триумфи. Длъжен съм да покажа почитание към този клуб, който доста време е бил в армията. Поради тази причина ще има стратегия, която Министерството на защитата ще взе участие в нея. В края на крайщата отново споделям, че доста от годините на този клуб са свързани с армията и доста от служещите в армията за почитатели на този клуб. Така, че тук моите футболни пристрастия нямат никакво значение”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР