Военният министър коментира призивите към него да подаде оставка.Няма никаква

...
Военният министър коментира призивите към него да подаде оставка.Няма никаква
Коментари Харесай

Министър Тагарев: Няма никаква причина да ми искат оставката

Военният министър разяснява апелите към него да подаде оставка.

Няма никаква причина да ми желаят оставката, съобщи военният министър Тодор Тагарев преди съвещанието на парламентарната комисия по защита. " Не ги броя, само че приблизително по 2-3 пъти седмично на мен ми желаят оставка ", разяснява още той.

Тагарев съобщи, че на този стадий все още не е ясно от къде е пристигнал дронът, който заседна на скалите в Тюленово. " Той може да е паднал във водата и течението да го е извлеклко към брега. Може да се се е случило преди часове, може преди дни. Оценката на пръв взор е, че може да са минали до две седмици откогато е паднал ", сподели още министърът пред публицисти, написа dariknews.bg.

" Не мога да кажа дали хората, обезвредили боеприпаса са били с потник и цигара, фотографията е размазана ", разяснява той обстановката, на която станахме очевидци край Тюленово. " Докладвано ми е че са работили по протокол и спазвайки всички ограничения за сигурност, дронът е погубен и няма никаква заплаха за хората ", изясни още Тагарев.

127 боеприпаса от друг темперамент са били унищожени от началото на годината, добави той. " Това удостоверява думите ми, че ежеседмично се появяват невзривени муниции ", съобщи още министърът и изясни, че сутринта не е бил представен коректно и в изявлението си не е споделил, че непрекъснато се откриват дронове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР