Военният експерт Пьотр Черник смята, че властелинът на Кремъл Владимир

...
Военният експерт Пьотр Черник смята, че властелинът на Кремъл Владимир
Коментари Харесай

Вижте кой може да е изкупителната жертва на Путин за провала в Украйна

Военният специалист Пьотр Черник счита, че властелинът на Кремъл Владимир Путин ще трансферира отговорността за провалянето в Украйна на министъра на защитата Сергей Шойгу, написа „ Еспресо “.

Според полковника в Руската федерация продължава подмолната борба, по тази причина Александър Лапин, пълководец на окупаторите в Донбас, който се отдръпна от Лиман, се счита за изменник, а Сергей Суровикин, който загуби в Херсон, се смята за воин.

" Според мен това ще се случи в околните месеци, въпреки да наподобява доста оптимистично. Можем обаче твърдо да заявим, че войната сред огромните кули на Кремъл е в ход. Въпросът е кой кого ще надцака и ще излезе победител, и коя ще бъде жертвата. Такива са руснаците. Трябва да се уточни изкупителната жертва за провалянето в Украйна (което става все по-мащабно) “, споделя Черник пред „ Еспресо “.

Експертът означи, че Путин се пробва да отсее военните, които са лоялни към него. В същото време диктаторът възнамерява да хвърли виновността за неуспехите на министъра на защитата Шойгу, прибавя Черник.

Разцеплението в Кремъл е налице, написа УНИАН. 

Евгений Пригожин и ръководителят на Чечня Кадиров започнаха да подлагат на критика съветското министерство на защитата, по-специално ръководителя на ведомството Сергей Шойгу.

Генерал Суровикин, който неотдавна бе назначен да за главнокомандващ на войната против Украйна, е човек на Пригожин, настояват специалисти.

В медиите към този момент излезе и информация, че Пригожин, който се смяташе за един от доста приближението до Путин, подкопава режима в Русия.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР