Военният експерт Матвийчук разказва как ще се отрази загубата на

...
Военният експерт Матвийчук разказва как ще се отрази загубата на
Коментари Харесай

Русия за първи път удари тунел в Закарпатието

Военният специалист Матвийчук споделя по какъв начин ще се отрази загубата на този обект на Украйна

В петък, 11 август, съветските въздушно-космически сили, наподобява, за първи път са нанесли ракетен удар по тунел в Закарпатието. Известно време след въздушната интервенция украински източници оповестиха за удар по избран цивилен обект. Освен това вследствие на удари вражеските военни летища бяха развалени в редица региони.

По думите на военния специалист, полковника в оставка Анатолий Матвичук, Русия е оповестила всички украински летища за цел №1. Именно отсам могат да изхвърчат украинските самолети, носещи натовските ракети с огромен обхват.

Въздушна паника е оповестена денем в Хмелницка, Винишка, Киевска област, както и в Ивано-Франковск. По-късно е получена информация, че мощни гърмежи са гърмели във всички обозначени места.

Въпреки обстоятелството, че врагът, като предписание, резервира безмълвие след ударите, някои обекти въпреки всичко станаха известни. Изглежда, че този път множеството от попаденията са били предопределени за вражеските летища. Експлозия е избухнала покрай летище Жуляни в Киев. В региона на Хмелницки беше нанесен нов удар по военното летище Староконстантинов. В региона на Ивано-Франковск е записано прехвръкване на летище Коломия. Според някои отчети летището, където са основани самолетоносачите на ракетите Storm Shadow, е изцяло разрушено.

- Всички летища, които се намират на територията на Украйна, са оповестени за цели №1 за заличаване. Факт е, че самолетите Су-24 и Су-27 са основани на тях - те са носители на ракети с огромен обхват на деяние като Storm Shadow, TAURUS и други Следователно всички удари, които нанесохме, са безусловно законни, те бяха законни цели. за Руската федерация - сподели пред " МК " военният специалист, някогашен офицер от разузнаването Анатолий Матвийчук.

На украински запаси се появи вест за удар по цивилен обект в региона на Карпатите. Телеграм каналът „ Резюме и разбор на СВO “ написа за удара по тунела: „ Потвърден е ударът по тунела в Закарпатска област. Отработено е с " Кинжал ".

По думите на специалиста Анатолий Матвийчук, с удара по тунела съветската войска прекъсва част от доставките за Украйна от страните от НАТО:

- Ако е по този начин, това е доста позитивна вест. Дълго време не нанасяхме удари по този обект, защото смятахме тази инфраструктура за гражданска, осигуряваща живота на страната. Но факт е, че съгласно интернационалните закони цивилен обект, който се употребява за военни цели, автоматизирано се счита за боен.

Тези тунели в Карпатите се употребяват за прекачване на западна техника. И считам, че ударихме, с цел да предотвратим доставките на оръжие от Полша и Румъния, с цел да спрем повишаването на силите на украинската войска.

Информацията за обекти в други области към момента е прекомерно малко. Във Виницка област, в допълнение към логистичните центрове и складовете за гориво, има няколко основни уреди на въоръжените сили на Украйна. Атаки можеха да бъдат нанесени по 48-ми боеприпас в Калиновка, както и по базата на 748-ма обособена радиолокационна рота.

Възможно е и наново тестване на оборудванията на Въоръжените сили на Украйна в Ямница, Ивано-Франковска област. Там, в индустриалната зона на огромен циментов цех, въоръжените сили на Украйна биха могли да оборудват логистични терминали за приемане и предпазване на оръжия и муниции на НАТО.

В Хмелницка област, в допълнение към летището Староконстантинов, напомнят специалисти, има 1282-ри център за обезпечаване на бронетанково въоръжение и техника, базата на 19-та ракетна бригада, 8-ми обособен полк на специфичните сили, 48-ма обособена инженерна бригада, 143-ти център за разминиране.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР