Военни действия в Украйна, новогодишни празници, Коледа... Има много събития.

...
Военни действия в Украйна, новогодишни празници, Коледа... Има много събития.
Коментари Харесай

Разпадът на Русия като фикс-идея за Украйна и съвременния Запад

Военни дейности в Украйна, новогодишни празници, Коледа... Има доста събития. И добре, и не толкоз. Почти всеки ден нещо се случва. На този декор започваме да забравяме, че никой на Запад не е трансформирал проектите си за ориста на страната ни. Руснаците би трябвало да се разтворят в масата на другите нации. Русия би трябвало да бъде заличена.

Ние сме врагове, които би трябвало да изчезнат от политическата карта на света. Ние сме освен Русия, само че и тези страни, които преди този момент са били част от Съюз на съветските социалистически републики.

Западът мечтае за това. Мечтае и прави всичко това да се случи допустимо най-скоро. Засега работи, и то не доста добре, единствено в обособени, много слаби стопански и политически страни.

Дори това, което се случва през днешния ден с Украйна, е единствено част от този проект. Планът за унищожаването на огромна и мощна европейска страна, която в началото може да стане една от водещите в Европа по стопански индикатори.

Каквото и да приказват западните политици, те не се нуждаят от Украйна като единна страна. Украйна към този момент се трансформира в друга " Югославия ". Но процесът на заличаване към момента не е завършил.

Неслучайно взех решение да се върна към тематиката за разделянето на Русия, под каквато и форма да съществува – Руската империя, Съюз на съветските социалистически републики или Руската федерация. Уви, събитията се развиват по подобен метод, че просто би трябвало да сте готови за всяко от техните развития, в това число най-радикалните.

Стари и не толкоз остарели проекти

Основният ни зложелател беше и си остава Съединени американски щати. Младата амбициозна страна в действителност искаше да заграби благосъстоянието на Европа. Но американските политици бяха наясно, че всички опити за преформатиране на Европа от европейски политици бяха разрушени, когато се сблъскаха с Русия. Никоя друга европейска страна не е подобен съперник.

Нека ви напомня някои обстоятелства от началото на предишния век. Президентът на Съединени американски щати Удроу Уилсън. По-точно неговият боен консултант полковник Хаус. Според някои анализатори точно Хаус е създал забавна идея за края на Първата международна война. Веднага ще направя ангажимента, че Хаус най-вероятно не е създал нито един документ по този въпрос. Само част от неговите оферти се съхраняват в архивите.

И по този начин, съгласно Хаус, първата задача, която би трябвало да се направи в Русия, е да се унищожи монархията. Просто казано, нужна е гражданска война като промеждутъчен стадий.

В процеса на гражданска война някогашната съветска империя ще бъде принудена да се отдръпна от войната. Така автоматизирано Русия е измежду губещите страни! И тогава ще изтъквам полковник Хаус:

„ Тя (Русия) е прекомерно огромна и прекомерно хомогенна за нашата сигурност. Бих желал да видя Сибир като обособена страна, а европейска Русия разграничена на три елементи..... "

" Останалият свят ще живее по-спокойно, в случай че в света има четири Русии вместо голяма Русия. Едната е Сибир, а останалите са разграничената европейска част на страната ", написа той.

През 1918 година на Парижката мирна конференция Съединени американски щати даже показват публична карта на разделянето на Русия. Днес се пробват да не се помни това. Русия, в случай че проектът беше изпълнен, в този момент щеше да се намира на Средноруското нагорнище! Цялата!

Освен това всяка псевдодържава, основана на териториите на Русия, „ не би трябвало да бъде толкоз самостоятелна, че да образува мощна страна “. Това е откъс от приложението към картата.

Следващият забавен миг, който трябваше да бъде решителен за Русия, беше 1991 година Тези събития към този момент са се случили в паметта на доста читатели на обявата и могат да бъдат съпоставени със личните им мисли тогава. Разпадането на Съюз на съветските социалистически републики не повлия по никакъв метод на желанието да се унищожи Русия.

Разбирането, че след известно време точно Русия ще стане център на опозицията на Запада, към този момент беше в съзнанието на западните, изключително американските политици. И още веднъж, главната концепция на " убийците " на нашата страна беше отделянето на Сибир и Далечния изток. За това обаче написа Збигнев Бжежински в книгата си „ Великата шахматна дъска “.

Спомняте ли си какъв брой доста организации се появиха тогава, които се застъпиха за основаването на " сибирски " и " далечноизточни " републики? Особено ревностни за това бяха младежите. Помните ли по какъв начин кипеше да вземем за пример Томск? И още веднъж Русия се съпротивлява. Вътрешните връзки не са нарушени. Освен това до началото на 21 век те единствено се ускориха.

Идеята за разпадането на Русия като гаранция за успеха на Украйна

Уви, през днешния ден концепцията за идния провал на Русия се трансформира в един от главните съставни елементи на идеологията на украинския фашизъм.

Тези, които не престават да поддържат връзка с украинци, неведнъж са чували тази концепция от устните на събеседниците си в разнообразни версии. В Украйна е доста известно убеждението, че страната ни е на ръба на стопански, политически и идеологически колапс.

Фактът, че тази концепция се предизвиква интензивно от украинските управляващи, от дълго време не е загадка. Президентът-клоун и неговите поддръжници непрекъснато обръщат внимание на обстоятелството, че войната може да бъде спряна по дипломатически път единствено когато Русия освен напусне освободените територии, само че и се откаже от „ изконно украинските Кубан, Ростов, Воронеж “ и така нататък

И напълно неотдавна един от най-информираните и най-опасните чиновници на настоящия президент, началникът на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата, Кирил Буданов, даде изявление пред украински публицисти в кабинета си и като че ли инцидентно разкри забавна карта на Украйна.

Детайл, на който мнозина не обърнаха внимание, само че въпреки всичко беше там е, че Украйна включваше освен тези територии, които са били част от нея през 1991 година, само че и Курска, Белгородска област и Кубан.

Това е елегантно в сходство с есенното изказване на генерала, че единствено първият стадий от войната включва освобождението на тези територии, които през днешния ден са освободени от Русия.

Просто казано, шефът на военното разузнаване на Украйна сподели на наблюдаващите, че войната ще продължи даже когато политиците се спогодят за помирение. Войната е скрита, до цялостна победа и цялостно проваляне.

Четох материали за Кирил Буданов в нашата преса. Съжалявам, само че толкоз доста негативизъм, и явно пресилено, рядко се чете за някого. Не бил предприемчив, а управляем, и не бил почитан от другарите. Накратко, не офицер, а слабак.

В същото време той е цялостен джентълмен на медал „ За смелост “, участник в рейда в Армянск през 2016 година, джентълмен на кръста за бойни заслуги и други, генерал-майор от разузнаването от 36 години. Според мен точно Кирил Буданов ще бъде идващият кандидат за президентския пост.

А приключването на картата от кабинета на началника на ГУР е единствено един от моментите от работата на шефа на разузнаването, съгласувани с кураторите. Имайки поради обстоятелството, че сега той е единственото обществено лице на ГУР на МОУ.

За украинците даже сътвориха самобитна историческа аргументация на териториалните искания. Историята на тази страна е толкоз раздрана, мозайка, че можете да намерите всичко в нея. Или да си измислите.

По-специално, претенциите към Кубан са оправдани от обстоятелството, че Петлюра се е укривал там по едно време и по време на съществуването на Унгарска народна република кубанската казашка войска е имала контакти с държавното управление на тази република. Между другото, това е една от аргументите укрофашистите да се отнасят с такава ненавист към кубанските казаци на фронта.

Съвременна карта на " разсичане на трупове " на Русия

Не на вятъра посветих толкоз доста време на такава фигура като Буданов. И не на вятъра написах, че господарите най-вероятно ще заложат на него, а не на Залужни. Ето за какво деликатно разгледах картата от офиса на Буданов. Това е от позиция на проекта за актуалното разделяне на Русия.

Спомняте ли си септемврийската тирада на президента Путин? Много малко и сбито президентът ни дефинира задачите на Запада във връзка с страната ни:

„ Западът се пробва да потисне суверенните, самостоятелни центрове на развиване, да унищожи страната ни, той желае Русия да се разпадне на доста воюващи райони ".

Именно от тези позиции разгледах картата на основния офицер от разузнаването на Въоръжените сили на Украйна. Сравних тези проекти, за които писах нагоре, и тези, изобразени на картата.

И не Буданов съществено рисува нещо там, да вземем за пример в Далечния изток. Ясно е, че някой на Запад му е споделил за тези проекти. И поради обстоятелството, че през днешния ден малко хора намерено загатват разделянето по добре известна причина (тази, която в този момент се употребява от въоръжените сили на Украйна), тези проекти бяха разисквани от ръководителя на разузнаването „ в неговия кръг “.

И по този начин, на руснаците им остава почти същата територия, както е планувано през 1918 година Европейската част до Волга. Южната част към Оренбургска област. Тук нищо ново не е измислено. Само в този състав Русия в никакъв случай повече няма да стане мощна страна.

По-нататък " килер " - Сибир. Ясно е, че суровият район няма да може да развие лична промишленост точно заради суровостта на климата. Следователно няма да остане нищо повече от килер. На картата тази територия е обозначен като ЦАР. Сибир, до Якутия. Не мога да разгадавам абревиатурата.

Ясно е, че Западът няма да може да „ изяде “ напълно такава територия. Устата му ще се разчекне. Затова те общително „ отстъпват “ Източен Сибир и Далечния изток на Китай. Поне аз по този начин дешифрирах буквата К на картата. Е, разумно е. Доста успокояващо парче за военните. Успокояващо за Пекин.

Япония получава Сахалин и Курилските острови. Всъщност Охотско море става интернационално и ще бъде експлоатирано от всички. Смятам, че апетитите на японците ще се разпространят още по-далеч, чак до Беринговия пролив.

Съдбата на Чечня е доста забавна. Рамзан Кадиров е почитан даже на Запад и в Украйна. От всички кавказки републики съгласно картата ще остане единствено Ичкерия. Тя ще включва всички севернокавказки републики. Също един тип „ умилостивение “ за войнствените чеченци от Запада.

Не по-малко забавна е и ориста на Калининградска област. Въпреки всички искания на поляците Калининград ще бъде даден на Германия. Което основава забавна обстановка за Полша. Ще би трябвало да помислят и за морските пристанища, които бяха откъснати от Германия след Втората международна война.

И най-после - да лиши Русия от достъп до моретата би трябвало... Финландия. Именно на нея ще бъдат дадени Карелия и Мурманск. Така Русия ще се трансформира в съвсем нежизнеспособна страна. Животът на която ще завърши след няколко десетилетия...

Продължението е наложително

Уви, по този начин е. Продължението е наложително. Какво още не е ясно. Всичко ще зависи от резултатите от нашата СВО в Украйна. Ако спечелим, врагът ще се скрие и още веднъж ще чака подобаващия миг за офанзива. Ако загубим, те ще ни довършат брутално и до гибел. За да не остане съветският дух.

Докато Западът е в размишления. Те прелестно схващат, че през днешния ден даже обединена Европа няма да може да се бори съществено против Русия. Украйна постепенно, само че съществено изсмуква запаси от европейските страни. Както военните, по този начин и икономическите сили на европейските страни са на привършване. Ситуацията бързо се утежнява.

Друго нещо са Съединени американски щати. Тук единствената спирачка за увеличение на натиска върху Русия е известно преимущество на Русия в нуклеарните оръжия. Нашите системи за доставка са с гаранция за постигане на територията на Съединени американски щати към този момент. И даже една единствена ракета, паднала там, би била съдбовна за държавното управление на тази страна, а може би и за самата страна.

Надеждите за изтощението на Русия не се оправдаха. Нека не толкоз бързо, колкото бихме желали, само че въпреки всичко по-бързо от която и да е от страните от НАТО, ние възстановихме стопанската система си на военна основа.

Нашата войска през днешния ден не изпитва подобен дефицит на снаряди като въоръжените сили на Украйна, тя е облечена и обута не по-зле от въоръжените сили на Украйна, снабдена е по-добре от въоръжените сили на Украйна.

Така че спечелихме този кръг...

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР