Военен авиатор ще участва в дейността на центъра за специални

...
Военен авиатор ще участва в дейността на центъра за специални
Коментари Харесай

Четири натовски държави създаваме Център за спецоперации на авиацията

Военен летец ще взе участие в активността на центъра за специфични интервенции в град Задар, Хърватия . Наши авиационни екипажи ще водят от време на време профилирана подготовка.

Това е практическото измерение на утвърждения от Министерския съвет Меморандум за съгласие сред министерствата на защитата на България, Хърватия, Унгария и Словения по отношение на основаването на Многонационална стратегия за подготовка на авиацията за специфични интервенции в град Задар, Хърватия. Информацията е от Министерския съвет.

 Столтенберг: Нужно е нарастване на разноските за отбрана на страните от НАТО
Столтенберг: Нужно е нарастване на разноските за отбрана на страните от НАТО

Настоящата международна обстановка го постанова

Меморандумът е подписан на 4 октомври 2018 година в Брюксел по време на срещата на министрите на защитата на страните-членки на НАТО.

От държавното управление оферират на Народното събрание да ратифицира оферти меморандум за основаването на Многонационална стратегия за подготовка на авиацията за специфични интервенции.

С меморандума се утвърждава построяването на център за обща подготовка на авиационните формирования за специфични интервенции на четирите страни . Той ще усъвършенства разноските за образование и подготовка на авиационните екипажи и ще унифицира подготовката според стандартите на НАТО.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР