Водолей и Риби Водолеите са свободолюбиви хора, които с огромен

...
Водолей и Риби Водолеите са свободолюбиви хора, които с огромен
Коментари Харесай

Това са зодиите, които нямат шанс да бъдат двойка

Водолей и Риби

Водолеите са свободолюбиви хора, които с голям интерес учат всички благоприятни условия, които животът им предлага. Действията им са непредвидими и нормално водени от желанията им сега. Не умеят да демонстрират възприятията си, нито пък си падат по сантименталните изненада. Рибите от своя страна държат точно на това.

 Как да забогатеете съгласно вашата зодия? Как да забогатеете съгласно вашата зодия?
Щедрият Овен Овенът не обича да се подчинява, по тази причина и гледа да има допустимо по-малко шефове над себе си. Или пък захваща частен бизне...

Въпреки, че и двете зодии са упорити и със мощен темперамент, връзки сред тях мъчно биха се запазили. Представете си, по какъв начин Телецът е седнал на люлката на двора, отпива от чашата хубаво вино, хапва си френски сирена и се любува на залеза. В същото време Овенът нахлува и на лицето му се появява ужасяваща мимика – по какъв начин по този начин Телецът си губи времето за нелепости, вместо да свърши нещо. 

Рак и Везни

И двамата са умни, чувствителни, имат вяра в същинската обич и ненавиждат експанзията. И въпреки всичко, тяхната връзка е съвсем невъзможна. Везните обичат светския живот, излизанията, харченето на пари, събиранията с другари, импулсивните решения. Ракът избира да си стои у дома и да си събира парите. Той постоянно ще се усеща незадоволително обичан и оценен.

Лъв и Дева

Лъвът обича да е измежду хора и да бъде център на вниманието. Девата избира да стои встрани и да следи и то в компанията единствено на най-близки. Лъвът е деятелен, нападателен, работи със размах. Девата рядко избухва, усърдна е и прави нещата малко по малко. Но всичко това не е кой знае какъв проблем спрямо това, че Лъвът желае да усеща поддръжката на колегата си, а Девата обича да подлага на критика. 
 Най-нерешителните зодии, с които не трябва да ходите НИКЪДЕ Най-нерешителните зодии, с които не трябва да ходите НИКЪДЕ
Случайно да познавате някого, който постоянно е колеблив във връзка с храната? Тези хора просто не могат да решат какво желаят да яда...

Близнаци и Козирог

Този съюз първоначално постоянно е доста забавен и трогателен. Козирогът е очарован от виталния, изобретателен и занимателен Близнак. А Близнакът се усеща извънредно специфичен поради сигурността и поддръжката, които неговият Козирог предлага. Но след време разликите стават като тръни в очите и на двамата. Козирогът стартира лека-полека да се отвращава от фриволното държание и непостоянния темперамент на своя сътрудник, а Близнакът от своя страна еотегчен до гибел от по-консервативния метод на живот, че и разбирания на Козирога. 

Скорпионът е комплицирана персона, сложна за разгадаване и недостъпна. Стрелецът пък е извънредно открита и откровена личност, за която животът е една игра. Той минава с усмивка, а не с юмруци през него. В един миг ще се погнуси от дейностите на Скорпиона. Но доста преди този момент да се случи, Скорпионът ще е почнал да гледа на Стрелеца като на дразнител номер едно в живота си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР