Водолеите са най-нестандартните представители на зодиака, но докато се опитват

...
Водолеите са най-нестандартните представители на зодиака, но докато се опитват
Коментари Харесай

Притчата за зодия Водолей

Водолеите са най-нестандартните представители на зодиака, само че до момента в който се пробват постоянно да се разграничават от останалите и да са истински, не помнят, че потребностите им не се разграничават с нищо от тези на другите. А в случай че не го вярвате, тази алегория ще ви го потвърди.

Водолеят самичък си измислил това име, тъй като не желал да бъде елементарен поливач, който към този момент носи вода за лехите и мие улиците с маркуч.

След като измислил автентично и неповторимо име за себе си, той решил да назове всеки един обект по друг метод и по този начин да се разграничава от останалите.

Слънцето нарекъл Бляскавият стопанин на небето, Луната – Бледоликата нощна хубавица, а звездите към този момент назовава Искри на божествения огън.

Веднъж влезнал в хлебарницата и си изискал от това ухаещо знамение, което се получава от зрелия полски злак. Хлебарят помислил, че му се подиграва, и го изгонил. Така Водолеят си останал гладен, само че и глада си нарекъл неразбираем блян към недостижимото.

Поуката е, че без значение от стремето си за величественост и екстравагантност, всеки има потребности, които ще го вършат елементарен като всички останали.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР