Водолеите са най-непредсказуемата зодия от всички съществуващи. На хората-Водолеи се

...
Водолеите са най-непредсказуемата зодия от всички съществуващи. На хората-Водолеи се
Коментари Харесай

10 истини за зодия Водолей

 зодия-Водолей

Водолеите са най-непредсказуемата зодия от всички съществуващи. На хората-Водолеи се приписват куп особености и качества, само че постоянно те си опонират едни на други. Тези 10 истини за зодия Водолей ще ви оказват помощ да ги опознаете по-добре:

1. Водолеят постоянно е неразбираем. Не е извънредно за родените под знака на Водолей да се усещат неразбрани. Те могат да ексцентрични по собствен метод и са склонни да вършат нещата по собствен метод.

2. Водолеят обича смяната и може да бъде непредсказуем. Усещането за непредсказуемост е присъща линия за Водолея. Те се отегчават от рутината и ненавиждат концепцията да вършат едни и същи неща всеки ден. Предпочитат да живеят живота си в премеждие. Тази им спонтанност ги прави доста занимателни другари.

3. Водолеят има бунтовническа страна, която ненавижда някой да им споделя какво да вършат или какво да мислят. Непримиримата страна на Водолея става ясно, когато някой се опита да промени метода им на мислене или на деяние. Ярката самостоятелна характерност на Водолея ги кара да се дистанцира от всеки, който си мисли, че може да ги управлява.

4. Водолеят се учи от предишното си и в никакъв случай не прави една неточност два пъти. Никой не е идеален и даже Водолеят може да прави странни неточности, когато би трябвало да взима значими решения. Но за разлика от други зодии те не си разрешават да позволен една и съща глупава неточност още веднъж и още веднъж.

5. Водолеят е страховит слушател и дава много положителни препоръки. Водолеят не обича да вижда приятелите си сломени или тъжни и постоянно са отсреща, когато някой има потребност да поговори.Те освен са доста положителни слушатели, само че и са магьосници в даването на потребни препоръки.

6. Водолеите търсят най-хубавото в хората и са подготвени да дадат втори късмет. Водолеят инстинктивно вижда най-хубавото в хората и когато някой ги прецака, могат да му простят и да му дадат втори късмет, вместо да задържат негативната сила.

Понякога даже могат да простят на хора, които не заслужават.

7. Водолеят има доста фантазии и има навикът да ги трансформира в действителност. Не се и съмнявайте. Водолеите имат огромни фантазии и постоянно ги реализират. Те имат интелигентността и въображението да измислят проект и упоритостта да го видят приключен.

8. Водолеят сортира деликатно хората в живота си. Те са доста правилни към хората, които обичат. Водолеят е доста селективен, когато сортира хора за „ вътрешния си кръг “ и избира качеството пред количеството. Те са извънредно лоялни към фамилията и околните си.

9. Водолеите усещат другите. Водолеите усещат настроението на другите хора. Повечето Водолеи могат физически да усетят настроението на околните им хора, както и интуитивно да схванат, че с някого се е случила неволя.

10. Никога не би трябвало да ги лъжете. Водолеят е зодия, която усеща лъжата от километър. Ако желаете естествени връзки с Водолеите, просто не ги лъжете. Никога!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР