Води се дело за умишлено убийсто, във връзка със случая

...
Води се дело за умишлено убийсто, във връзка със случая
Коментари Харесай

Прокуратурата с първи подробности: Алена Щерк е била убита по особено жесток начин!

Води се дело за съзнателно убийсто, във връзка със случая с убитата 47-годишна ИТ специалистка Алена Щерк. Това стана ясно по време на брифинг в постройката на Съдебната палата в София, съобщи кореспондент на Sofia24.bg .

Основният обвинен е някогашният другар на Алена Щерк – Виктор Спига.

" Имаме публична информация, че лицето е арестувано в Италия, по отношение на първичната заповед за арест. По натрупа на жертвата са открити находки от удари по главата и контузия, която е несъвместима с живота. Повдигнато е ново обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод. Мотивът ще се обяснява, само че имаме информация, че те са имали връзка, която са прекратили неотдавна ", сподели заместник-градският прокурор на София Иво Илиев.

Към този миг доказателствата сочат, че причинителят на закононарушението е някогашният другар на Алена Щерк, защото е открито, че нейното тяло е превозено с персоналния й автомобил, в него има и следи от кръв, а автомобилът е ръководен точно от Виктор, безапелационен бе Иво Илиев.

Според зам.-градския прокурор на София друга индикация за това, че действието е осъществено от Спига е, че той е напуснал страната.

Очаквайте детайлности!

Повече можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР