Води от канализацията се изливат периодично в асеновградската река Чая.

...
Води от канализацията се изливат периодично в асеновградската река Чая.
Коментари Харесай

Канализационни води се изливат периодично в асеновградската река

Води от канализацията се изливат от време на време в асеновградската река Чая. За протичащото се алармираха обезпокоени асеновградчани. Ситуацията провокира реакции и неодобрение в обществената мрежа. Оказа се, че това е регулярно деяние и е належащо за задачите по осъществяване на плана за Водния цикъл в Асенoвград. За да може служащите да реализират работата си и да възобновят тръбопроводната мрежа е належащо тръбите да бъдат пресушени и надлежно - заменени.
Докато към момента липсва функционираща пречиствателна станция канализационните води, в които се включват и дъждовните, се водят в разнообразни елементи на река Чая.
Това обясниха за Actualno.com от РИОСВ-Пловдив. От институцията оповестиха, че е осъществена инспекция по сигнала и не са открити нередности. Отвеждането на отпадъчните води се реализира еднократно, когато се постанова, и няма заплаха от замърсяване или заличаване на скотски и растителни типове, обитаващи съответните региони, увериха в умозаключение от пловдивската ревизия по околната среда и водите.
Снимка: списък
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР