Водещият Николаос Цитиридис е първият гост, който ще пристъпи прага

...
Водещият Николаос Цитиридис е първият гост, който ще пристъпи прага
Коментари Харесай

Меги и Нели посрещат Николаос Цитиридис на 5 септември в новия дом на „Търси се“

Водещият Николаос Цитиридис е първият посетител, който ще пристъпи прага на новото студио на „ Търси се… “ на 5 септември от 11 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще посрещнат своя посетител в едно друго студио, построено от три сета - за главен диалог, за персоналните и най-емоционалните изявленията и сцена, на която ще се извършват провокациите към гостите. Дизайнът на студиото е решен в топли цветове и приглушено осветяване, подобаващи за най-интимните изповеди. Предизвикателствата пък ще бъдат отделени от самите изявленията с околните хора на госта и ще се извършват на новосъздадената сцена в студиото.

" Щастливи сме, че bTV ни дава опцията да покажем още от страстите и прекарванията с нашите посетители. За феновете сме подготвили нови сюжетни моменти и още доста забавни провокации “, споделят водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева.
Снимка: bTV
Един от новите миг в предаването е ориентиран към измененията, които бележат живота на госта през годините. „ Някои от гостите ни са били в нашето студио преди години и животът им или те самите са претърпели коренна смяна. Затова ще им припомняме какви са били тогава посредством техни прочувствени изявления и ще търсим пътят, който са минали до през днешния ден “, споделят водещите на „ Търси се “.
Снимка: bTV
През новия сезон ще продължи и излъчването на рубриката „ Търси се…още “ на уеб страницата, в която Нели и Меги дружно със своите посетители извършват разнородни ритуали, практикуват разнообразни занимания и се отдават на всевъзможни пристрастености по ексцентричен и занимателен метод. В интернет рубриката феновете ще могат да гледат и неизлъчени моменти от предаването, които обогатяват още палитрата от страсти.
Снимка: bTV
В началото на новия сезон на „ Търси се “ в студиото ще влязат още олимпийската шампионка по пукотевица Антоанета Костадинова, волейболният ас Теодор Салпаров и продуцентът Андрей Арнаудов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР