Водещият Ники Кънчев се връща в телевизионната игра Стани богат,

...
Водещият Ники Кънчев се връща в телевизионната игра Стани богат,
Коментари Харесай

Официално: Ники Кънчев се връща като водещ на Стани богат

Водещият Ники Кънчев се връща в телевизионната игра " Стани богат ", която стартира да се излъчва през 2001 година точно с негово присъединяване. Това удостовери публично Би Ти Ви, откакто предходната седмица артистът Михаил Билалов заяви в изявление, че се отдръпва като водещ на шоуто.

" Взех решението да си потегли от " Стани богат " още през месец юни, когато едвам успявах да съвместявам уговорките си около фотосите на сериала " Вина " и " Стани богат ". Искам да употребявам трибуната, с цел да благодаря на bTV за съдействието през тези 5 години`, съобщи Билалов във връзка напускането на предаването.

Той описа за избора си да се отдаде на театъра и други планове, и най-много на идното си огромно турне в Съединени американски щати и Канада с моноспектакъла " Бум-Бум: Еволюция на незаконното мислене ".

" Завръщам се вкъщи и нямам самообладание още веднъж да стисна ръката на най-умните хора на България! Очаквам всички, които са подготвени да премерят познания и сили в обичаната игра, да седнат на Стола на благосъстоянието и дружно да стигнем до 15-ия въпрос! ", споделя Ники Кънчев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР