Водещият на предаването "Тази сутрин" по bTV Антон Хекимян се

...
Водещият на предаването "Тази сутрин" по bTV Антон Хекимян се
Коментари Харесай

СМС Всичко свърши разби сърцето на Хекимян

Водещият на предаването "Тази заран " по bTV Антон Хекимян се е разочаровал дотам от дамите, че е решил да се задоми за своя остаряла обич на специфичната дата 9.09.2019 година, в случай че до тогава не срещне сродната си душа.

"Явно скоро няма да ми потръгне в любовта. Но това никога не ме тормози. Знам доста тъкмо по какъв начин ще се развие бъдещето. Ако не съумея да си намеря половинка, ще се оженя за остаряла другарка на 9.09.2019 година Така сме го решили и ще си осъществим обещанието. Ще бъдем тъкмо като Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни в "Сватбата на най-хубавия ми другар ". Хората несъмнено иска ми се смеят, само че аз съм потвърдил, че съм човек на импулсивните решения ", безапелационен е Антон, написа "Уикенд “.

34-годишният арменец дал обета преди няколко години, откакто направил благ жест за своята другарка, а тя освен, че не го оценила, само че и го изоставила. Влюбеният Антон се счепкал с нея и решил да я омилостиви като закачил голям транспарант с надпис "Ани, обичам те, върни се! " на градежа против нейния блок. Първоначално момичето се изненадало от гледката, само че откакто осъзнала, че посланието е за нея, доста се ядосала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР