Водещият на Би Ти Ви новините Юксел Кадриев се разхлажда

...
Водещият на Би Ти Ви новините Юксел Кадриев се разхлажда
Коментари Харесай

Вързаха тенекия на Юксел Кадриев, водещият си чукна среща с мъж, но...

Водещият на Би Ти Ви новините Юксел Кадриев се разхлажда със студена бира в горещите летни дни, увери се с очите си кореспондент на „ Уикенд ”. Онзи ден журналистът посети столичен ресторант наоколо до дома си и обърна няколко огромни чаши с питие, а след повече от час на масата му се появи незнаен мъж на напреднала възраст.

Макар че в заведението се предлага разнообразна храна, Кадриев не поръча нищо за ядене и наблягаше на алкохолните напитки и цигарите. Той остави цели две кутии на масата, с цел да са му на разположение, и пафкаше папирусите един след различен.  Юксел остана самичък близо час и нервно поглеждаше телефона си. Разочарован, че са му вързали тенекиена кутия, той посегна към мобилното си устройство и набра нечий номер. След къс диалог екранният сътрудник на Виктория Петрова се усмихна необятно и продължи да чака.

Водещият остана самичък на масата към час и таман бе напът да си тръгне, когато в ресторанта се появи негов другар. Въпросният господин изглеждаше много по-възрастен от Кадриев, а журналистът откровено се зарадва да го види. Аверът му също си поръча бира и двамата започнаха да си бъбрят, като че ли от дълго време не са се виждали.

Прави усещане, че звездата на Би Ти Ви е в добра форма. Преди време Юксел качи много килограми поради проблемите си с кръста и неналичието на придвижване, само че последователно е свалил част от непотребните тлъстини. Дисковата му херния го докара до три интервенции, които го приковаха на легло за прочут интервал, но в този момент се усеща доста по-добре.

Кадриев е съумял да се втали, тъй като към този момент е възобновил тренировките си във фитнес залата , издават осведомени. Той спортува три-четири пъти в седмица, само че се старае да не натоварва прекално кръста си и заобикаля внезапните придвижвания. Макар и леки, упражненията му оказват позитивно въздействие и явно го тонизират.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР