Водещият експерт в Центъра за военно-политически изследвания на МГИМО Михаил

...
Водещият експерт в Центъра за военно-политически изследвания на МГИМО Михаил
Коментари Харесай

Зеленски се бои от преврат и иска да избяга, но САЩ не дават

Водещият специалист в Центъра за военно-политически проучвания на МГИМО Михаил Александров в изявление за Правда.ру оцени изказванията на съветския сенатор Андрей Климов, съгласно които управляващите на Съединени американски щати са обезпокоени от вероятното бягство на украинския водач Владимир Зеленски от политическа сцена. Според специалиста президентът остава в страната единствено заради невъзможността да я напусне.

„ Мисля, че в случай че Зеленски имаше опция да избяга, той към този момент щеше да го е направил ", сподели той.

" Колкото по-дълго продължава въоръженият конфликт в Донбас, колкото повече военни закононарушения прави режимът, толкоз по-тежка става ориста на президента. Той схваща, че няма да има благосклонност “, сподели специалистът.

Според Александров вътрешнополитическата конюнктура в Украйна е усложнена. Както напомни специалистът, Зеленски лишава поданството на някогашните си спонсори.

„ Той се опасява от вътрешни катаклизми. Има проблеми с командването на въоръжените сили на Украйна ", изяснява още той.

" Изглежда Зеленски схваща, че всеки миг може да бъде физически премахнат и съветската диверсионна група може да бъде упрекната за гибелта на водача. Щеше да избяга, само че американците не го пускат. Те в действителност се опасяват от това “, заключи специалистът.

Както заяви Eurasia Daily, членът на Съвета на федерацията Андрей Климов сподели, че Вашингтон не има вяра на Киев и се опасява, че Зеленски ще напусне Украйна.

„ Англосаксонските секрети служби пазят не толкоз комедианта, играещ президент „ от руснаците “, а по-скоро от обстоятелството, че този шоумен не слезе на време от украинската политическа сцена “, акцентира Климов.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР